Menu

Gebruikersdagen WerkExpert

Informatie en aanmelden
Home Aanmelden
Voor: Alle gebruikers van WerkExpert
Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Programma:
19.15 – 19.30: inloop
19.30 – 20.30: extra functies in & tips voor WerkExpert
20.30 – 20.45: pauze
20.45 – 21.30: WerkExpert met WerkPlan en WerkOrder

Data en locatie:
19 november – Hoogeveen
21 november – Eindhoven
26 november – Bodegraven
28 november – Akersloot

WerkExpert

Als gebruiker van WerkExpert heeft u zich bepaalde functionaliteiten van het programma eigen gemaakt. Dit zijn functionaliteiten die u vaak, misschien wel dagelijks, gebruikt. Weet u eigenlijk wel dat WerkExpert een veelzijdig programma is waar u uw gehele werkproces in kunt registreren? Het zou zonde zijn wanneer u geen weet heeft van bepaalde functionaliteiten, terwijl dat wel handig is voor uw bedrijf. Of, dat u een extra pakket heeft moeten aanschaffen, terwijl het ook in WerkExpert mogelijk is.

 

Gebruikersdag

In november organiseren wij een gebruikersdag voor alle gebruikers van WerkExpert. Tijdens deze bijeenkomst doorlopen wij de nieuwste functionaliteiten in WerkExpert met u. Haalt u alles uit het programma? Wist u al dat WerkExpert uitgebreid kan worden met verschillende opties? Wij laten u graag zien waarvoor u WerkExpert nog meer kunt gebruiken. U kunt kosteloos deelnemen aan een van de bijeenkomsten.

Omdat WerkExpert-gebruikers verspreid zitten door het land, gaan wij het land door. Wij organiseren op vier avonden een bijeenkomst. In vier verschillende regio’s. Op deze manier hopen wij zoveel mogelijk gebruikers bij te praten. Deelname aan de gebruikersdag is kosteloos. Wilt u bij uw aanmelding aangeven naar welke datum en locatie uw voorkeur uitgaat?

Vul onderstaand formulier in en meldt u aan voor één van de bijeenkomsten

  -

  -

  -

  -

  Ik geef me op voor de bijeenkomst op (verplicht)

  19 november - Hoogeveen21 november - Eindhoven26 november - Bodegraven28 november - Akersloot

  WerkExpert is ontwikkeld door Rovecom. Wij maken al jaren branchespecifieke software voor de agrarische- en groen-, grond-, en infrasector om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter in te richten. Daarbij zetten we onze theoretische kennis om in praktische – branchegerichte - software.