Menu

Ontdek de voordelen van WerkExpert

Home Wat is WerkExpert? Voordelen van WerkExpert

Bewezen branchepakket

WerkExpert heeft zich in de loop van de jaren bewezen als gerenommeerd branchepakket om het proces van planning tot facturatie snel, efficiënt en foutloos te ondersteunen. Een groot aantal bedrijven binnen de groen-, grond- en infrasector is u inmiddels voor gegaan.

 

Met WerkExpert heeft u één branchesysteem voor planning, administratie en facturatie.

Voordelen van WerkExpert

In deze 24-uurs economie komen we allemaal tijd tekort. We willen veel te veel doen in veel te weinig tijd. We proberen het onszelf daarom altijd zo makkelijk mogelijk te maken. Waarom werkt u dan nog steeds met meerdere systemen voor het verwerken van uw administratie? Waarom typt u nog steeds de werkbonnen over? Dat kost enorm veel tijd. Kostbare tijd. Ontdek het gemak van WerkExpert. Eén systeem voor planning en administratie. Ontdek de voordelen.

Tijdig factureren

Verzend uw facturen op het juist moment.

Gehele proces in één systeem

Samen met WerkOrder het gehele proces van aannemen van de opdracht tot factuur in één branchepakket.

Projecten

Moeiteloos altijd een actueel overzicht van uw projecten.

Kosten in beeld

Altijd de kosten van uw werkzaamheden in beeld.

Koppeling financiële pakketten

Koppel WerkExpert aan uw financiële pakket.

Eenvoudig plannen

Plan werkzaamheden eenvoudig op medewerker-, project- of machineniveau.

Koppeling digitale werkbon

Een ander groot voordeel van WerkExpert is de koppeling met WerkOrder, onze digitale werkbon. WerkOrder werkt in combinatie met WerkExpert. En die twee samen zijn een gouden combinatie.

 

Nooit meer administratie overtypen van het ene naar het andere systeem. Met WerkOrder staan de werkbonnen met een druk op de knop direct in uw WerkExpert-administratie.

 

Met WerkOrder worden opdrachten vanuit de centrale planning op kantoor digitaal doorgegeven aan de medewerker op locatie. Geen bezetting op kantoor? Geen probleem! De medewerker kan ook zijn eigen opdrachten invoeren in de app. Dan hoeven deze later slechts gecontroleerd te worden.

 

Afbeelding - Voordelen van WerkExpert | Hét branchepakket voor groen-, grond en infra

Uitbreidingen

WerkExpert is van zichzelf al een zeer uitgebreid programma waarmee u uw bedrijfsproces van planning tot factuur snel, foutloos en efficiënt inricht. Omdat WerkExpert speciaal ontwikkeld is voor de groen-, grond- en infrasector is het eenvoudig om WerkExpert af te stemmen op de diversiteit van werkzaamheden uit deze sector. Met de uitbreidingen op het standaardpakket heeft u alle tools in handen om vanuit 1 systeem uw complete administratie te verwerken. Met WerkExpert Planning, WerkExpert Projecten en WerkExpert Bestekken maakt u uw WerkExpert-ervaring compleet.

 

Nieuwsgierig geworden?

WerkExpert is ontwikkeld door Rovecom. Wij maken al jaren branchespecifieke software voor de agrarische- en groen-, grond-, en infrasector om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter in te richten. Daarbij zetten we onze theoretische kennis om in praktische – branchegerichte - software. Aangevuld met onze ICT-diensten houden wij verschillende sectoren letterlijk in beweging.