Menu

Hoe werkt WerkExpert

Home Wat is WerkExpert? Hoe werkt WerkExpert

Met zo weinig mogelijk invoer zo veel mogelijk resultaat

 

Dat is ons doel met WerkExpert. WerkExpert is een standaard branchepakket dat eenvoudig is uit te breiden tot een compleet administratiesysteem. Onze standaard is hoog en dat geldt zeker voor WerkExpert. Het standaard pakket is namelijk al heel uitgebreid en bevat alles om snel, efficiënt en foutloos uw administratie bij te werken.

 

“WerkExpert denkt, in tegenstelling tot ieder ander regulier boekhoudpakket, vanuit de branche.”

Ontdek WerkExpert in drie eenvoudige stappen

De werkdag zit erop. Nu is het zaak de werkzaamheden goed vast te leggen voor uw opdrachtgever en ook zeker voor uzelf. Ontdek de eenvoud van het bijhouden van uw administratie in WerkExpert.

Werkbonnen invoeren

U voert de gegevens van de werkbon van uw medewerker in of-nog makkelijker- laat deze automatisch invullen vanuit de digitale werkbon en voert alleen de controle hierover uit. Uw medewerker had nog iets belangrijks te melden bij het uitgevoerde werk. Belangrijk voor u, niet voor de opdrachtgever. Deze notitie bewaart WerkExpert voor u bij de werkbon. De digitale werkbon die nu al in uw WerkExpert programma staat, bevat misschien ook wel een foto van bijvoorbeeld het gebruikte graszaad. WerkExpert bewaart deze afbeelding samen met de bon.

 

Omdat u uw gemaakte prijsafspraken kunt vastleggen, stelt WerkExpert de juiste prijs al automatisch voor. Natuurlijk geeft WerkExpert ook automatisch de juiste ingestelde eenheid aan bij de regel in de werkbon, dit wordt namelijk straks uw factuurregel. De uren van de medewerker worden daarnaast ook netjes automatisch bijgehouden vanuit de digitale werkbon of door uzelf.

Facturen versturen

U vraagt WerkExpert een factuur te maken van een selectie werkbonnen. WerkExpert kan, indien gewenst, automatisch een mandagenregister meesturen. Ook een werkoverzicht wordt door WerkExpert bijgehouden aan de hand van de ingevoerde werkbonnen. Met een druk op de knop ligt deze bij de opdrachtgever.

 

Vanuit de verwerkte werkbonnen haalt u eenvoudig een urenoverzicht per medewerker uit WerkExpert.

Overzicht medewerker en machine

Ten slotte wilt u ook zelf graag zien wat uw medewerker en machine gedaan heeft bij welke klant. Ook deze informatie haalt WerkExpert allemaal uit die ene ingevoerde werkbon en zet dit keurig voor u in handige overzichten.

 

Optioneel: WerkExpert zet alle gegevens vanuit het programma door naar uw boekhoudpakket waar bijvoorbeeld bankgegevens en uw btw-aangifte verwerkt kunnen worden.

Uitbreidingen

De standaard uitrusting van WerkExpert is zeer veelzijdig en stelt u in staat er een feilloze administratie op na te houden. Maar WerkExpert kan meer. Met een drietal uitbreidingen hebt u het gehele proces van order tot planning en factuur in 1 systeem geregeld. Zonder gedoe.

 

Breid WerkExpert uit met:

 

Denk dan ook direct na over de digitale werkbon WerkOrder. Een onmisbaar onderdeel in het digitaliseren van uw administratie. Met WerkOrder staan de werkbonnen direct in uw WerkExpert-administratie en is onder meer het overtypen van papieren werkbonnen verleden tijd.

Afbeelding - Hoe werkt WerkExpert | Hét branchepakket voor groen-, grond- en infra

WerkExpert is ontwikkeld door Rovecom. Wij maken al jaren branchespecifieke software voor de agrarische- en groen-, grond-, en infrasector om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter in te richten. Daarbij zetten we onze theoretische kennis om in praktische – branchegerichte - software. Aangevuld met onze ICT-diensten houden wij verschillende sectoren letterlijk in beweging.