Menu

WerkExpert Calculatie

Home Uitbreidingen Calculatie

Naadloze aansluiting tussen WerkExpert en uw calculatieprogramma

Verspil geen kostbare tijd meer aan het overtypen van gegevens met WerkExpert Calculatie. Met deze uitbreiding op WerkExpert verkleint u de kans op fouten en zijn uw gegevens altijd up to date. Uw projecten, besteksadministratie en calculatie vormen samen een oplossing.

 

“Dat scheelt een hoop tijd en geeft veel inzicht en overzicht.”

Uitwisseling data Bakker&Spees en IBIS

Voert u RAW calculaties uit in Bakker&Spees of IBIS? Dan heeft WerkExpert een mooie toevoeging voor u die veel tijd gaat besparen.

 

Met het onderdeel Calculatie in WerkExpert geven we u de mogelijkheid gegevens uit te wisselen tussen uw calculatieprogramma en WerkExpert. Uw tarieven en inschrijfstaat worden ingelezen, waardoor er altijd actueel inzicht is in de bestekspostvoortgang en besteksrapportages.

 

Niet langer twee losse systemen, waarin u moet zoeken en informatie moet overtypen.

 

 

Afbeelding - WerkExpert Calculatie | moeiteloos besteksvoortgang bijhouden

Hoe werkt WerkExpert Calculatie

Met calculatieprogramma’s als Bakker & Spees en IBIS leest u uw RAW-bestek eenvoudig in. De uitbreiding Calculatie in WerkExpert zorgt ervoor dat de uitwisseling van gegevens, over de uitgevoerde werkzaamheden in een bestek, vlotter verloopt. De uitwisseling bespaart tijd en levert efficiëntie, omdat:

 

  de tariefregels uit WerkExpert als calculatieset naar uw calculatieprogramma verzonden worden. Zo kunt u eenvoudig uw tarieven bepalen en aanpassen.
  de inschrijfstaat vanuit uw calculatieprogramma naar WerkExpert wordt verzonden. Deze kan zo eenvoudig worden bijgewerkt en gedeeld.
  de besteksvoortgang bijgehouden wordt in WerkExpert zonder dat u informatie uit twee losse systemen moet halen.
  besteksrapportages voor u klaarstaan in WerkExpert.
  u nu eenvoudig uw termijnfactuur kunt genereren in WerkExpert.

 

Houd de status van de termijnstaat bij in WerkExpert en pas deze eenvoudig aan waar nodig. Dit maakt het mogelijk uw besteksvoortgang moeiteloos bij te houden in WerkExpert en vervolgens genereert u uw besteksrapportages en termijnfactuur vanuit WerkExpert.

 

 

Ja, ik wil meer weten over WerkExpert Calculatie

WerkExpert is ontwikkeld door Rovecom. Wij maken al jaren branchespecifieke software voor de agrarische- en groen-, grond-, en infrasector om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter in te richten. Daarbij zetten we onze theoretische kennis om in praktische – branchegerichte - software.