Menu

Uitbreidingen van WerkExpert

Maak uw werkExpert compleet
Home Uitbreidingen

Plannen van werk en bijhouden van projecten of bestekken kan makkelijker

Herkent u dat? U gebruikt een systeem voor het bijhouden van uw planning, een ander systeem voor uw projecten en vervolgens nog een derde systeem voor de besteksadministratie. Dit kost onnodig veel tijd en is onoverzichtelijk. Kostbare tijd gaat verloren aan het overtypen van gegevens vanuit het ene systeem naar het andere. U heeft drie vensters openstaan om nog enigszins overzicht te hebben. En hoe waterdicht is deze manier van werken? Een typfout is namelijk zo gemaakt.

 

De oplossing is simpel. Houd uw planning, projecten of besteksadministratie bij in 1 systeem.

 

Met WerkExpert heeft u een programma in handen, waarmee u al een grote stap maakt richting efficiënter werken. Maar we bieden meer. WerkExpert is ontwikkeld voor uw sector en het is daarom mogelijk uw pakket uit te breiden met drie essentiële onderdelen: Planning, Projecten en Bestekadministratie.

 

Het voordeel van deze uitbreidingen is dat ze binnen WerkExpert met elkaar zijn verbonden. Dus alle administratie in 1 systeem. Van opdracht tot factuur: alles is aan elkaar gekoppeld, waardoor gegevens behouden blijven en overtypen niet meer nodig is. WerkExpert haalt zo alle overbodige stappen uit uw administratieve werkzaamheden. Geen dubbel werk, niets uit het oog verliezen en altijd actueel overzicht. Dit geeft ruimte, overzicht én inzicht in uw kosten en baten!

WerkExpert is ontwikkeld door Rovecom. Wij maken al jaren branchespecifieke software voor de agrarische- en groen-, grond-, en infrasector om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter in te richten. Daarbij zetten we onze theoretische kennis om in praktische – branchegerichte - software.