Menu

Maak kennis met WerkExpert

Uw gehele administratie in één systeem
Home Wat is WerkExpert?

WerkExpert: uw branchepakket bij uitstek

De administratie: het hoort bij uw werk als ondernemer. Een urenregistratie bijhouden, facturen sturen aan uw klanten en de rekeningen van uw leveranciers op tijd betalen. Het is misschien niet het leukste onderdeel van uw werk, maar wel noodzakelijk voor het voortbestaan van uw bedrijf. Met WerkExpert, het softwarepakket dat speciaal voor uw branche is ontwikkeld, helpen wij u om de administratie eenvoudiger te maken.

 

“Met WerkExpert hebt u uw gehele administratie in één systeem.”

Bewezen software

WerkExpert is planning- en administratiesoftware voor op kantoor. Het ondersteunt al meer dan 20 jaar de bedrijfsvoering van diverse bedrijven – verschillend in omvang – in de groen-, grond- en infrasector.

 

Het mooie aan WerkExpert is dat het voor iedere bedrijfsgrootte kan worden ingericht. Of u nu 1 of 100 medewerkers hebt, alleen uw facturatie wilt automatiseren of de gehele planning.

WerkExpert groeit mee

WerkExpert heeft verschillende opties voor verschillende wensen van een grote diversiteit aan bedrijven. WerkExpert is zo gebouwd dat het meegroeit met uw bedrijf. Dit maakt WerkExpert uitermate geschikt voor ieder bedrijf in de groen-, grond- en infrasector.

 

WerkExpert kent veel voordelen die u helpen het gehele proces van het aannemen van de opdracht tot het versturen van de factuur efficiënter in te richten.

Unieke combinatie met digitale werkbon

Uniek aan WerkExpert is de volledige integratie met onze digitale werkbon-app WerkOrder. In tegenstelling tot verschillende andere werkbon-apps zijn WerkOrder en WerkExpert volledig op elkaar afgestemd. Met WerkOrder staan de werkbonnen direct in uw WerkExpert-administratie.

WerkOrder is eenvoudig in gebruik en geschikt voor iedere werkwijze, met en zonder planning vooraf.

 

 

Ontdek de mogelijkheden
Afbeelding - Ontdek WerkExpert | Planning- en administratiesoftware voor op kantoor

Breid WerkExpert uit voor meer overzicht

Het standaardabonnement voor WerkExpert bevat alles om snel, efficiënt en foutloos uw administratie bij te werken. Maar WerkExpert kan méér.

Breid het pakket uit met:

  • Planning: voor het digitaal inplannen van uw mensen en uw materieel.
  • Projecten: handig als u regelmatig werk aanneemt, maar ook om de arbeidsuren in de werkplaats beter te managen.
  • Bestekken: een directe koppeling met uw calculatieprogramma. Nooit meer gegevens overtypen en altijd uw termijnstaten en projectvoortgang real-time in beeld.

 

WerkExpert-functionaliteiten

Dat we bij WerkExpert onze standaard al standaard hoog hebben liggen, blijkt uit de functionaliteiten die de standaard versie van WerkExpert heeft. Uw administratie, medewerkersbeheer, machinebeheer en documentenbeheer in 1 programma, aangevuld met relevante extra’s. Dat maakt van WerkExpert met recht een compleet branchepakket voor een efficiënte planning en administratie.

 

Lees hiernaast alle functionaliteiten die u bij standaard WerkExpert-abonnement ontvangt. Wilt u meer weten? Onze adviseurs vertellen graag meer.

 

Neem contact met ons op
Afbeelding - Ontdek WerkExpert | Planning- en administratiesoftware voor op kantoor

WerkExpert is ontwikkeld door Rovecom. Wij maken al jaren branchespecifieke software voor de agrarische- en groen-, grond-, en infrasector om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter in te richten. Daarbij zetten we onze theoretische kennis om in praktische – branchegerichte - software. Aangevuld met onze ICT-diensten houden wij verschillende sectoren letterlijk in beweging.