Menu

Aangenaam

Wij helpen u graag verder
Home Contact Onze adviseurs

Maak kennis met onze adviseurs

Van noord naar zuid en van oost naar west. Onze WerkExpert-adviseurs Ard en Simone rijden het hele land door om de groen-, grond- en infrasector kennis te laten maken met onze diensten en producten. Geen plaats is te ver en geen oprit te modderig.

 

Bent u ze al eens tegengekomen? In ruil voor een kop koffie vertellen zij graag meer over WerkExpert en onze digitale werkbon WerkOrder. U krijgt er geen spijt van om ze binnen te laten, dat is beloofd.

 

Ze stellen zich graag zelf even voor.

Afbeelding - WerkExpert Adviseurs | Brengt onze planningssoftware bij u op kantoor.

Simone de Leeuw

Ik werk inmiddels zeven jaar bij Rovecom en ik ben sinds 2015 adviseur van WerkExpert. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is toch wel de sector waarin in werkzaam ben. Het nuchtere van deze sector, in combinatie met de – toch wel overheersende – mannencultuur is waarom ik met een glimlach in de auto zit naar ieder groen-, grond- en infrabedrijf (behalve als ik om 7:30 uur in Zuid-Limburg moet zijn…).

 

Ik vind het belangrijk dat u en ik op dezelfde golflengte zitten, waardoor u blij wordt en ik dus ook. Zullen we dat eens uitzoeken?

 

Afbeelding - WerkExpert Adviseurs | Brengt onze planningssoftware bij u op kantoor.

Ard Brandts

Ik ben opgegroeid op een melkveebedrijf en ben daar tot op de dag van vandaag nog steeds nauw bij betrokken. Van daaruit is mijn passie voor dit vakgebied en de machines ontstaan. Niet alleen de gemotoriseerde machines die buiten het werk doen, maar ook de machines die op kantoor staan en de software die daarop draait. Het kantoor is per slot van rekening de plek waar het snelst meer rendement behaald kan worden.

 

Het is heerlijk om erover te mogen praten met mensen die de passie voor het vakgebied delen. Dat maakt mijn werk zo leuk en de reden dat ik zo graag bij u op bezoek kom. Tussen de verhalen over het machinepark en de werkzaamheden door vertel ik dan graag meer over onze software en hoe het uw werk makkelijker maakt.

 

Benieuwd hoe dat kan? Ik kom graag langs!

 

WerkExpert is ontwikkeld door Rovecom. Wij maken al jaren branchespecifieke software voor de agrarische- en groen-, grond-, en infrasector om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter in te richten. Daarbij zetten we onze theoretische kennis om in praktische – branchegerichte - software. Aangevuld met onze ICT-diensten houden wij verschillende sectoren letterlijk in beweging.