Menu

Wij zijn Rovecom Terra

Home Over ons

WerkExpert is een product van Rovecom Terra, onderdeel van de Rovecom Groep.

 

Bij Rovecom Terra:

  • Verpakken wij kennis in flexibele proces- en adviessoftware.
  • Denken wij mee over en optimaliseren wij begeleidings- en bedrijfsprocessen van de klant.
  • Richten wij onze standaard proces- en adviessoftware op maat in voor de klant.

 

 

Voeten-in-de-klei-houding

Wij hebben de overtuiging dat onze Drentse nuchterheid en eerlijkheid ons, maar ook zeker de klant, het verst brengt. Aan deze voeten-in-de-klei-houding hechten wij dan ook veel waarde. Dat geldt voor iedereen die bij Rovecom Terra werkt. Wij gaan recht op ons doel af en bedenken oplossingen die werken en het werk van onze klant leuker en dus makkelijker maken.

Domeinkennis

Bij Rovecom Terra werken mensen die het belang van software voor de sector snappen. Mensen met enerzijds een warm hart voor de belangen van de sector, anderzijds een kritische blik op de toekomst. Allemaal met een agrarische opleiding, aangevuld met de nodige praktijkervaring. Hiermee kennen zij de sector van binnen en buiten en zijn zij met deze achtergrond in staat kennis om te zetten in praktische toepassingen. Deze domeinkennis is een groot wapen van Rovecom Terra.

Landbouwkundigen en ICT-pro’s

Samen met professionele ICT-vakkundigen vertalen wij de landbouwkundige input tot professionele softwareoplossingen. We hebben landbouwkundigen die inhoudelijk super goed zijn en vervolgens hebben we ICT-pro’s die in staat zijn om die inhoudelijke input te vertalen naar praktisch bruikbare softwaretoepassingen. Wereldwijd.

 

 

Bruggenbouwers

Rovecom Terra herbergt de gedachte van oprichter en ambassadeur George de Roo:

 

“Al voordat ik ondernemer werd, wilde ik mensen helpen. Op een manier die bij mij past. Ik wilde mensen in beweging krijgen, vooruithelpen, door gebruik te maken van mijn boerenverstand. Door oplossingen te bedenken voor allerlei vragen en praktische problemen.

 

Bruggenbouwer zijn tussen praktijk en theorie.

 

Na het afronden van mijn studie aan de Wageningen University zat het met de kennis goed. Maar ik weet ook heel goed dat onze doelen niet bereikt worden door het ventileren van kennis. Dat helpt mensen niet vooruit. Om ook daadwerkelijk bruggen te kunnen bouwen en te kunnen verbinden, is luisteren stap 1. Om vervolgens in gesprek te raken.”

 

Afbeelding - WerkExpert | Een product van Rovecom Agri&Food uit Hoogeveen

Last but definitely not least hebben we heel veel plezier in dat wat we doen. Van het contact tussen collega’s onderling tot het contact met de klant. Iedereen werkt bij Rovecom Terra omdat het leuk is. En dat werkt aanstekelijk.

 

Andere onderdelen die onder de Rovecom Holding vallen zijn Rovecom OpMaat en Rovecom Zakelijk.

WerkExpert is ontwikkeld door Rovecom. Wij maken al jaren branchespecifieke software voor de agrarische- en groen-, grond-, en infrasector om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter in te richten. Daarbij zetten we onze theoretische kennis om in praktische – branchegerichte - software. Aangevuld met onze ICT-diensten houden wij verschillende sectoren letterlijk in beweging.