Menu

WerkExpert Planning

Home Uitbreidingen Planning

Snel en foutloos uw personeel, materieel en opdrachten plannen

Het is iedere dag een uitdaging. De juiste mensen op pad sturen naar de juiste opdrachten met ook nog eens het goede materieel. Het lukt altijd wel, maar het is iedere dag een breinbreker. Helemaal wanneer de kennis allemaal in het hoofd bewaard wordt. Dit maakt de planning niet alleen kwetsbaar, er blijft ook weinig tijd over voor andere dingen.

 

“Een optimale inzet van uw medewerkers en materieel draagt bij aan een positief bedrijfsresultaat. WerkExpert helpt hierbij.”

Digitaal planbord

De dagelijkse planning is net zo veranderlijk als het weer. De planning is zelfs grotendeels afhankelijk van het weer. WerkExpert buigt hier moeiteloos in mee. De flexibiliteit van het pakket maakt dat het geschikt is voor ieder bedrijf. Met het flexibele digitale planbord van WerkExpert wordt de planning weer leuk.

 

WerkExpert Planning is geschikt voor elk bedrijf, groot of klein, dat te maken heeft met inplannen van medewerkers en machines.

Hoe werkt WerkExpert Planning?

De planning is een aan WerkExpert gekoppeld planbord op uw scherm. Informatie als tariefregels, klanten, notities en prijsafspraken wordt hiermee in 1 systeem aangeboden. Het digitale planbord laat zien welke machines, medewerkers en werktuigen beschikbaar zijn per geselecteerde dag of periode.

 

U richt uw planbord in zoals u dat wilt. Denk hierbij aan de periode die u in beeld wil zien, de projecten, de medewerkers, de machines en de bewerkingen.

 

De status van de opdrachten wordt verduidelijkt door de verschillende kleuraanduidingen. Een opdracht die verplaatst moet worden naar een andere medewerker, dag of machine hoeft u alleen maar te verslepen in het planbord. Alles wordt op de achtergrond automatisch omgezet.

 

Afbeelding - WerkExpert Planning | Snel personeel, materieel en opdrachten plannen

WerkExpert Planning in stappen uitgelegd

    Het is mogelijk om te plannen op medewerker, machine en werktuig. En op bewerkingsgroepen en projecten.
    U stuurt uw medewerkers via de planning snel en eenvoudig aan door de opdracht vervolgens te versturen via WerkOrder (digitale werkbon), te mailen of te printen.
    Omdat u een medewerker, machine en eventueel werktuig inplant, worden de juiste tariefregels met eventuele prijsafspraken gelijk al vastgelegd.
    Plan nog sneller door medewerker en machine aan elkaar te koppelen. De planning stelt dit automatisch al voor als set.
    De geplande opdrachten staan al klaar in uw systeem om gefactureerd te worden zonder dat hier een extra handeling voor nodig is.
   De status van de opdrachten laat eenvoudig zien of deze nog uitgevoerd moet worden of al is afgerond door de medewerker.
    De afgeronde bon wordt in WerkExpert gecontroleerd, eventueel aangepast en kan vervolgens gefactureerd worden. Er komt verder geen typwerk meer aan te pas.

Voor zowel grote als kleine bedrijven

Het planbord van WerkExpert kunt u op kantoor gebruiken, maar ook onderweg. Handig, voor als u geen vaste planner op kantoor hebt zitten en toch graag uw werkzaamheden gelijk wilt inplannen. 

 

U ziet welke medewerker en welke machine beschikbaar is. De geplande opdracht kan vervolgens gelijk als werkbon doorgestuurd worden naar de medewerker. Dezelfde werkbon wordt eenvoudig omgezet naar een factuur als het werk klaar is. Alles direct geregeld.

Voor alle soorten werkzaamheden

Er kan gepland worden op medewerker en op machine. De geplande opdracht kan ook heel makkelijk naar een andere dag, medewerker of machine gezet worden. Vooral het agrarisch loonwerk maakt hiervan veel gebruik. Voor grondverzetbedrijven en bedrijven met meer dan 50 medewerkers kan er gepland worden op bewerking.

 

Ook kunt u plannen op projectniveau. Dat is vooral prettig als u hoofdzakelijk op projectbasis werkt en dus meer behoefte heeft om de juiste medewerkers en machines op het project te plannen.

Meer functionaliteiten

Wilt u graag een opmerking naar de medewerker sturen die de opdracht moet uitvoeren? Dit kan heel eenvoudig vanuit de planning. Ditzelfde geldt voor het meesturen van documenten vanuit WerkExpert naar de medewerker.

 

Werkzaamheden die nog niet helemaal ingepland kunnen worden, maar wel in beeld moeten blijven, plant u als openstaand werk in. Deze werkzaamheden staan in een apart vak in uw planbord. Zo blijven ze altijd in beeld en sleept u ze eenvoudig naar de gewenste dag om de planning definitief te maken.

 

Het is ook mogelijk om op een project te plannen. Dit is handig omdat de opdracht na afronding van de werkzaamheden op het betreffende project wordt geboekt.

 

Geen aparte systemen meer, maar de gehele planning eenvoudig en overzichtelijk geïntegreerd in uw bedrijfsadministratie van WerkExpert.

 

Ja, ik wil meer weten over WerkExpert Planning
Afbeelding - WerkExpert Planning | Snel personeel, materieel en opdrachten plannen

WerkExpert is ontwikkeld door Rovecom. Wij maken al jaren branchespecifieke software voor de agrarische- en groen-, grond-, en infrasector om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter in te richten. Daarbij zetten we onze theoretische kennis om in praktische – branchegerichte - software. Aangevuld met onze ICT-diensten houden wij verschillende sectoren letterlijk in beweging.