Menu

WerkExpert Projecten

Home Uitbreidingen Projecten

Actueel inzicht in de voortgang van uw projecten

Het aannemen van een project vraagt om een goede calculatie. Vervolgens is het van belang dit project eenvoudig en snel te kunnen monitoren, zodat u op tijd kunt schakelen om te zorgen dat u uw project winstgevend afsluitMet behulp van rapportages zoals Projectanalyse en Projectrecapitulatie, voorraad, financiële status en inkopen hebt u het overzicht om uw projecten in goede banen te leiden.

 

“WerkExpert Projecten geeft overzicht in alles wat voor u belangrijk is.”

 

Indien u uw opdrachtgever wilt informeren over de voortgang: werkoverzichten en mandagenregisters worden automatisch gegenereerd vanuit WerkExpert.

 

Voor wie is WerkExpert Projecten?

WerkExpert Projecten is voor iedereen die werkzaamheden op projectbasis uitvoert en deze projecten wil monitorenHet liefst zonder dat u daarvoor zelf gegevens moet invullen qua kosten en baten. WerkExpert doet dit voor u, volledig automatisch.

 

Werkt u niet op projectbasis, maar vindt u het wel belangrijk om de kosten van het onderhoud van uw machines inzichtelijk te hebben? Ook dan is WerkExpert Projecten interessant. De onderhoudsuren en inkoop van onderdelen kunnen eenvoudig en snel op het project machineonderhoud geboekt worden, het projectoverzicht geeft gelijk een compleet beeld van uw totale kosten per machine.

Hoe werkt WerkExpert Projecten?

Het onderdeel Projecten is volledig geïntegreerd in WerkExpert. U maakt een eenvoudige calculatie in WerkExpert en vervolgens boekt u uw inkoopfacturen en werkbonnen op het project, waardoor u altijd real time inzicht heeft in de voorgang en de kosten.

 

Alles inzichtelijk in 1 systeem

U kunt analyserapporten opvragen, evenals recapitulatieoverzichten. Alles wat betrekking heeft op het project is hierdoor inzichtelijk. Geen los systeem meer buiten uw administratie, maar 1 systeem die op de achtergrond de juiste informatie verwerkt en boekt op uw project.

 

 

 

 

Afbeelding - WerkExpert Projecten | Actueel inzicht in de voortgang van uw projecten.

Projecten in stappen uitgelegd

  WerkExpert beheert vanaf de start tot aan de afronding het project.
  Omdat WerkExpert in 1 systeem uw projecten en administratie verwerkt, zijn project, werkbon, factuur, inkoop, werkoverzicht en mandagenregister aan elkaar verbonden en worden door WerkExpert voor u gegenereerd.
  Kosten en opbrengsten worden in WerkExpert Projecten eenvoudig op het project geboekt zonder dat hiervoor extra handelingen nodig zijn.

 

Voor wie verder denkt: WerkExpert Planning is gekoppeld aan uw project

  U geeft bij het aanmaken van de opdracht in de planning aan op welk project deze geboekt moet worden.
  WerkExpert zorgt ervoor dat automatisch op het project geboekt wordt, nadat de werkzaamheden zijn afgerond en de uren zijn goedgekeurd.

 

Dit geldt ook voor uw inkoopfacturen. U geeft tijdens het inboeken van de inkoopfactuur aan op welk project deze geboekt wordt en vervolgens verzorgt WerkExpert de rest.

 

Te allen tijde heeft u de voortgang up to date, plus de onderliggende kosten en opbrengsten per bewerking.

Meer functionaliteiten

WerkExpert Projecten samen met de digitale werkbon

Uiteraard geeft onze digitale werkbon WerkOrder de mogelijkheid de bon te koppelen aan het betreffende project. De medewerker vult zijn digitale werkbon in en vervolgens staat deze voor u klaar om goedgekeurd te worden. WerkExpert boekt deze vervolgens automatisch op uw project bij aangenomen werk of op uw factuur bij regie werk.

 

Zonder planning kan uw medewerker ook zelf een digitale werkbon aanmaken voor het juiste project. Uw WerkExpert-administratie is immers gekoppeld aan de digitale werkbon, de WerkOrder.

 

Maak dus zowel met als zonder de uitbreiding Planning gebruik van de voordelen van WerkExpert Projecten.

 

Ja, ik wil meer weten over WerkExpert Projecten
Afbeelding - WerkExpert Projecten | Actueel inzicht in de voortgang van uw projecten.

WerkExpert is ontwikkeld door Rovecom. Wij maken al jaren branchespecifieke software voor de agrarische- en groen-, grond-, en infrasector om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter in te richten. Daarbij zetten we onze theoretische kennis om in praktische – branchegerichte - software. Aangevuld met onze ICT-diensten houden wij verschillende sectoren letterlijk in beweging.