Menu

Aannemers- en loonbedrijf Vink

WerkExpert koppelen met andere software
Home Aannemers- en loonbedrijf Vink

WerkExpert koppelen met andere software

Aannemers- en loonbedrijf Vink in Dwingeloo is specialist op het gebied van agrarisch loonwerk, grondverzet en mechanisatie. Daarnaast merken zij steeds vaker dat particulieren belangstelling hebben voor werkzaamheden als het aanleggen van een paardenbak, een vijver of een tuin. In 2007 is het bedrijf overgenomen door de familie Wijntjes. De afgelopen jaren is het bedrijf sterk gegroeid. Zo is de transporttak er in 2020 bij gekomen. Het bedrijf heeft ongeveer 45 medewerkers in dienst. Sinds een paar jaren werken ze bij Vink met WerkExpert. Daphne Wijntjes, een van de eigenaren van Vink vertelt over hun zoektocht en ervaring.

“Wij stellen het op prijs te kunnen meedenken en onze wensen te mogen aangeven ten aanzien van functionaliteiten in een programma.”

Koppeling met andere programma’s
“Voorheen werkten wij met een sterk verouderd programma. Eind 2019 vonden wij het tijd worden te kijken naar een nieuw systeem. We waren op zoek naar een systeem dat aan onze wensen voldeed. Zo vonden wij het belangrijk dat de koppeling tussen de verschillende bv’s in WerkExpert en Accountview goed was. Daarnaast was het onze wens meer te digitaliseren en stellen wij het erg op prijs dat wij kunnen meedenken en onze wensen mogen aangeven ten aanzien van functionaliteiten in een programma.”

Overschakelen naar nieuw systeem in korte tijd
“Uiteindelijk is onze keus gevallen op Rovecom. Hier hadden wij meerdere redenen voor. Allereerst was voor ons de koppeling van WerkExpert met het, voor ons bekende, mestsysteem MiMIS een grote plus. Wat ook zeker heeft meegespeeld, was het goede contact dat wij ervoeren met de medewerkers van Rovecom. We schakelden in een vrij korte tijd over van ons oude systeem naar het systeem van Rovecom. De mensen van Rovecom hebben goed met ons meegedacht hoe we dit het best konden aanpakken.”

Adequaat en snel
“Ook nu we al enige tijd met WerkExpert werken, zijn wij tevreden met de ondersteuning vanuit Rovecom. Onze vragen worden vrijwel altijd gelijk beantwoord. Bij vragen die niet gelijk opgelost kunnen worden, worden we altijd op de hoogte gehouden van de status. Kortom: de service is adequaat en snel. In de toekomst willen wij graag nog verder digitaliseren. Wij hopen dat Rovecom blijft meegroeien en -denken in de wensen van onze sector.”

Afbeelding - Aannemers- en loonbedrijf Vink - Werkexpert

WerkExpert is ontwikkeld door Rovecom. Wij maken al jaren branchespecifieke software voor de agrarische- en groen-, grond-, en infrasector om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter in te richten. Daarbij zetten we onze theoretische kennis om in praktische – branchegerichte - software.