Menu

Ard Brandts

Even voorstellen...
Home Ard Brandts
Afbeelding - Ard Brandts - Werkexpert

Ard Brandts

Werkzaam bij Rovecom sinds: juli 2005
Opleiding: HAS Groningen, Veehouderij en Economie
Functie: Verkoop & Advies en lid van het kernteam

 

Als het even kan, ben ik het liefst de hele dag op pad. Ik vind het heerlijk om op bezoek te gaan bij bedrijven in de groen-, grond en infrasector. Het leuke hieraan is, vind ik, dat iedereen met veel enthousiasme over hun bedrijf vertelt en hoe ze dagelijks bezig zijn deze te laten groeien. Er zit zoveel passie in hun werk; daarover raken ze niet uitgepraat. Als ik met een ondernemer in gesprek ben, blijkt vaak al gauw dat automatisering niet hun ding is. Daar komt mijn vakkennis om de hoek kijken. “

Van adviseren tot implementeren

Ik adviseer klanten graag op softwaregebied over vraagstukken waar zij mee worstelen. Vaak gaat het om de wens processen te digitaliseren, maar het niet weten hoe. Ik kan ze daar dan bij helpen. Van planning tot implementatie van de software. En daarna. Want ook na implementatie blijf ik in contact met de klant. Ik zoek ze regelmatig op en help ze graag verder als er nog vragen of onduidelijkheden zijn. Omdat wij onze software zelf maken, ben ik op de hoogte van alle functionaliteiten. Waar ik ook veel energie van krijg, is om samen met onze softwareontwikkelaars nieuwe functies in onze software uit te werken.

Gras bleek niet groener

In de tijd dat ik bij Rovecom werk, heb ik ooit een kleine uitstap gemaakt, omdat ik dacht dat ‘het gras groener was bij de buren’. Dat bleek niet zo te zijn. Ik kwam erachter dat ik mijn werkzaamheden bij Rovecom en de sectoren loonwerk/grondverzet en de mestintermediairs miste. Ik kan dan ook oprecht zeggen dat ik op mijn plek zit hier. We krijgen veel ruimte om onze tijd zelf in te delen. Dat vind ik erg prettig. En ondanks dat ik veel onderweg ben, is het fijn te weten dat ik altijd terug kan vallen op mijn collega’s op kantoor. We zijn een hecht team.

Benieuwd wie er nog meer in het WerkExpert team zitten?

Klik hier voor het team

WerkExpert is ontwikkeld door Rovecom. Wij maken al jaren branchespecifieke software voor de agrarische- en groen-, grond-, en infrasector om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter in te richten. Daarbij zetten we onze theoretische kennis om in praktische – branchegerichte - software. Aangevuld met onze ICT-diensten houden wij verschillende sectoren letterlijk in beweging.