Menu

Extra Service

Wij helpen u verder
Home Extra Service

Met Extra Service bent u verzekerd van:

 

WerkExpert altijd up-to-date

Wij zorgen ervoor dat u 2x per jaar een update van WerkExpert geïnstalleerd krijgt, zodat u altijd beschikt over de laatst toegevoegde functionaliteiten.

Uzelf up-to-date

Vervolgens neemt een van onze consultants contact met u op voor uitleg en toelichting over de aanpassingen en toevoegingen van de betreffende update.

Bedrijfsspecifieke training

Wij zorgen dat onze consultant ingepland wordt die 1x per jaar een dagdeel samen met u en uw medewerkers de werkprocessen doorneemt. Hij analyseert uw werkwijze en geeft hierbij tips en uitleg. Daarnaast neemt hij uw vragen en wensen door en verzorgt hij extra training indien nodig.

Met deze Extra Service helpen we u niet alleen bij vragen en problemen. Maar we zorgen ook voor extra ondersteuning, zodat u uw werkprocessen zo effectief en efficiënt mogelijk inricht. Onze software draagt daaraan bij.
 

Ik wil graag gebruik maken van het Extra Service abonnement à € 39,-* per maand.

 


     


     

    *Bedragen zijn exclusief btw
    Training op locatie is exclusief reiskosten

    WerkExpert is ontwikkeld door Rovecom. Wij maken al jaren branchespecifieke software voor de agrarische- en groen-, grond-, en infrasector om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter in te richten. Daarbij zetten we onze theoretische kennis om in praktische – branchegerichte - software. Aangevuld met onze ICT-diensten houden wij verschillende sectoren letterlijk in beweging.