Menu

WerkExpert Klantervaring: Loon- en Grondverzetbedrijf Huiskamp

Digitaliseren van je werkproces met WerkExpert
Home WerkExpert Klantervaring: Loon- en Grondverzetbedrijf Huiskamp

Digitaliseren van je werkproces met WerkExpert 

Nieuwe opdrachten werden in een agenda genoteerd. Omvangrijke werkzaamheden werden in losse schriften geschreven. De uren werden vastgelegd op werkbonnen en vervolgens per klant verzameld in kaartenbakken, waarna ze handmatig werden gefactureerd. Zo gebeurde dat al jaren bij Loon- en Grondverzetbedrijf Huiskamp uit Winterswijk. Toch groeide bij eigenaar Sander Huiskamp de wens om het gehele werkproces meer te digitaliseren en toekomstbestendig te maken. Sharon Colstee, financieel administratief medewerker, vertelt over hun ervaring met Rovecom en het werken met WerkExpert.

Ook starten met WE? Klik hier.
Afbeelding - WerkExpert Klantervaring: Loon- en Grondverzetbedrijf Huiskamp - Werkexpert

Bewezen software 

Hoewel het administratiepakket dat wij voorheen gebruikten de mogelijkheid had om digitaal te plannen en de uren met een app bij te houden, voldeed het niet aan onze wensen. Toen zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe leverancier. Wat wij belangrijk vonden in deze zoektocht, was een solide partij met kennis en ervaring, waarbij de software zich al heeft bewezen. Ook wilden wij niet van verschillende partijen afhankelijk zijn die bij eventuele problemen naar elkaar gaan wijzen. De software van Rovecom en de deskundigheid van de medewerkers sloten perfect aan op onze wensen, dus voor ons was de keuze snel gemaakt.  

Tijd voor implementatie 

“Toen onze planner na 40 dienstjaren aangaf het op termijn rustiger aan te willen doen en we niet veel later ook een nieuwe administrateur kregen, hebben we besloten ruim de tijd te nemen om deze nieuwe manier van werken te implementeren. Uiteindelijk hebben we een jaar voorbereidingstijd genomen, waarvan we 3 maanden met een aantal chauffeurs schaduw draaiden. Vervolgens hebben we het aantal app-gebruikers stapsgewijs uitgebreid om uiteindelijk bij de start van het boekjaar geheel over te stappen. “ 

“Met WerkExpert ziet iedereen op kantoor in een oogopslag wat de planning is. 

Dit is niet langer alleen voorbehouden aan de planner. 

Helemaal eigen gemaakt

“Wij zijn erg tevreden over WerkExpert. Het is zoveel overzichtelijker dan voorheen. Nu ziet iedereen op kantoor in een oogopslag wat de planning is. De verwerking van werkbonnen gaat efficiënter, waardoor de facturatie ook sneller gaat. Onze medewerkers hebben zich het werken met de software op kantoor en de app helemaal eigen gemaakt. Het werken met WerkExpert heeft ons meer overzicht gegeven. Alles loopt nu zoals we het voor ogen hadden.”

Afbeelding - WerkExpert Klantervaring: Loon- en Grondverzetbedrijf Huiskamp - Werkexpert

Ideeën worden meegenomen

“De mensen van Rovecom denken met ons mee. Dat vinden wij fijn. Als we eens ergens tegen aan lopen, wordt het snel opgepakt en opgelost. Verder worden de programma’s van Rovecom steeds geoptimaliseerd door nieuwe functionaliteiten toe te voegen of bestaande functies te verbeteren. De ervaringen en ideeën van klanten worden hierin meegenomen.” Sander vult Sharon aan. “Je snapt: wij zijn zeer tevreden dat we de overstap naar Rovecom hebben gemaakt.”

WerkExpert is ontwikkeld door Rovecom. Wij maken al jaren branchespecifieke software voor de agrarische- en groen-, grond-, en infrasector om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter in te richten. Daarbij zetten we onze theoretische kennis om in praktische – branchegerichte - software.