Menu

Kevin Klaver

Even voorstellen...
Home Kevin Klaver
Afbeelding - Kevin Klaver - Werkexpert

Kevin Klaver

Werkzaam bij Rovecom sinds: 2018
Opleiding: hbo dier- en veehouderij
Functie: Klantrelatie en advies

 

In 2016 stapte ik voor het eerst binnen bij Rovecom. Als stagiair binnen een ander team van Rovecom. Mijn stage doorliep ik goed en blijkbaar voelde het als een goede match, want na mijn stage ben ik blijven hangen bij Rovecom. Tot het einde van mijn studie combineerde ik het studeren met werken. Inmiddels ben ik klaar met mijn studie en werk ik al een paar jaar met veel plezier bij Rovecom voor groen, grond en infra.”

Op kantoor en op locatie

Onze programma’s ondersteunen bedrijven in de groen-, grond- en infrasector van planning tot facturatie. Omdat wij onze software zelf bedenken en ontwikkelen, kennen mijn collega’s en ik onze software als geen ander. Deze kennis deel ik graag met onze klanten. Bij een nieuwe klant bijvoorbeeld. Dan ga ik naar de klant toe, installeer ik de software en laat ze dan stap voor stap zien wat ze met ons programma kunnen. Bestaande klanten hebben vaak hele specifieke vragen. Over hoe ze het programma nog efficiënter kunnen gebruiken, bijvoorbeeld. Daar help ik hen dan bij. Verder zijn wij constant op zoek naar hoe we onze programma’s en de functionaliteiten nog completer kunnen maken. Hier houd ik mij dan ook mee bezig. En als onze ontwikkelaars bezig zijn met een nieuwe functionaliteit, dan test ik die net zo lang totdat alles naar behoren werkt.

Klein en hecht

De sfeer bij Rovecom is goed. Binnen heel Rovecom werken we met ongeveer 60 mensen, verdeeld over verschillende afdelingen. We zijn stuk voor stuk serieus met ons werk bezig, maar even geinen onderling is ook zeker aan de orde van de dag. Ons team is klein en hecht, waardoor we elkaar goed aanvoelen én aanvullen. Dat werkt niet alleen prettig, onze klanten hebben hier ook profijt van. Onze lijnen zijn kort, waardoor we onze klanten snel van dienst zijn.

Benieuwd wie er nog meer in het WerkExpert team zitten?

Klik hier voor het team

WerkExpert is ontwikkeld door Rovecom. Wij maken al jaren branchespecifieke software voor de agrarische- en groen-, grond-, en infrasector om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter in te richten. Daarbij zetten we onze theoretische kennis om in praktische – branchegerichte - software. Aangevuld met onze ICT-diensten houden wij verschillende sectoren letterlijk in beweging.