Menu

Martine Boer

Even voorstellen...
Home Martine Boer
Afbeelding - Martine Boer - Werkexpert

Martine Boer

Werkzaam bij Rovecom sinds: juli 2001
Opleiding: HAS CAH Dronten Veehouderij
Functie: Coördinator en lid van kernteam loonwerk

 

Werken bij Rovecom verveelt nooit, zelfs niet na 20 jaar. Binnen die periode heb ik meerdere functies gehad, eerst bij de activiteit Agri Kennissystemen en de laatste 17 jaar bij de activiteit Loonwerk. Begonnen als supportmedewerker vertegenwoordig ik nu de afdeling Klantrelatie & Advies als lid van het kernteam van Rovecom Terra. Ik kan je wel zeggen dat geen dag hetzelfde is.”

Spin in het web

De afdeling Klantrelatie & Advies Loonwerk is namelijk de spin in het web. Alle externe en interne lijnen lopen via ons. De accountmanagers komen bij ons met vragen en wensen, de ontwikkelaars vragen om input om de software aan te laten sluiten op de klantwensen en onze klanten bestoken ons dagelijks met wensen en vragen over de plannings- en mesttransportsoftware. Prikkels van alle kanten, zie dan je hoofd maar eens cool te houden en de juiste prioritering te stellen. Tegelijkertijd moeten we voorkomen dat we uit het oog verliezen waar we met onze softwarepakketten naartoe willen en of de wensen in die lijn passen.

Gezamenlijk doel

Dat brengt een heleboel verantwoordelijkheid met zich mee, voor het hele team. Want dit hoef ik gelukkig niet allemaal alleen te doen. Team Loonwerk is een gezellig team, dat altijd bereid is elkaar te helpen. Ons gezamenlijke doel is mee te denken met klanten, problemen te zien als uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen in de gaten te houden en toe te passen binnen onze pakketten. Op die manier proberen wij onze klant zo tevreden mogelijk te houden. Helaas kunnen we niet altijd een 10 scoren, maar we gaan toch minimaal voor een 8,5!”

Benieuwd wie er nog meer in het WerkExpert team zitten?

Klik hier voor het team

WerkExpert is ontwikkeld door Rovecom. Wij maken al jaren branchespecifieke software voor de agrarische- en groen-, grond-, en infrasector om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter in te richten. Daarbij zetten we onze theoretische kennis om in praktische – branchegerichte - software. Aangevuld met onze ICT-diensten houden wij verschillende sectoren letterlijk in beweging.