Menu

Michel Engeltjes

Even voorstellen...
Home Michel Engeltjes
Afbeelding - Michel Engeltjes - Werkexpert

Michel Engeltjes

Werkzaam bij Rovecom sinds: 2006
Opleiding: Informatica
Functie: Softwareontwikkelaar

 

“Samen met het team en onze klanten bedenken en maken wij nieuwe functies of uitbreidingen voor onze software. Het geeft mij iedere keer weer een goed gevoel wanneer het is gelukt om van, wat eerst alleen een idee was, een goedwerkende functie op te leveren waar klanten dankbaar gebruik van maken. Zo hebben wij op verzoek van een klant een tijd terug een planapplicatie gemaakt en ondertussen maken steeds meer bedrijven gebruik van deze applicatie. Dat maakt mij wel trots!”

Sprints
Mijn werkdagen starten altijd met een stand-up. Tijdens deze dagelijkse bespreking nemen wij de werkzaamheden van de vorige dag en de planning van de huidige dag kort door met het team. Op deze manier zijn we op de hoogte van elkaars werk. Na de stand-up pak ik mijn tweede kop koffie, bekijk ik de planning en ga ik aan de slag. Nieuwe functionaliteiten programmeren voor onze software. Of bestaande functionaliteiten optimaliseren.

Klanten helpen
Bij klantvragen waar mijn collega’s van Klantrelatie & advies niet direct het antwoord op weten, schiet ik hen te hulp. Aan mij dan de taak om uit te zoeken waar de, meestal technische, oorzaak zit en deze vervolgens op te lossen. Ik wil graag dat de software goed draait. Op de meeste dagen is dat gelukkig ook het geval. Maar soms zit er een week tussen, waarin ik meerdere issues tegelijk moet oplossen. Eerlijk? Dat vind ik best lastig, omdat ik graag iedereen zo goed en snel mogelijk wil helpen. Door te blijven communiceren en eventueel dingen aan collega’s over te dragen zorg ik ervoor dat iedereen snel weer door kan.

Goede sfeer
Ons team is hecht en we zijn goed op elkaar ingespeeld. De sfeer onderling en op kantoor is goed. Toen ik in 2006 kwam solliciteren, twijfelde ik aan de – best wel – lange afstand die ik moet afleggen van huis naar kantoor. Maar na 15 jaar kan ik oprecht zeggen dat afstand helemaal geen probleem is als je elke dag met plezier naar je werk gaat.

Afbeelding - Michel Engeltjes - Werkexpert

WerkExpert is ontwikkeld door Rovecom. Wij maken al jaren branchespecifieke software voor de agrarische- en groen-, grond-, en infrasector om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter in te richten. Daarbij zetten we onze theoretische kennis om in praktische – branchegerichte - software. Aangevuld met onze ICT-diensten houden wij verschillende sectoren letterlijk in beweging.