Menu

WerkOrder: de digitale werkbon

Home Reserveer uw online stoel

Meld u aan voor het webinar

11 juni | 09.30-10.30 uur

WerkExperts Ard en Simone nemen u mee in de wereld van de digitale werkbon, WerkOrder. In een uur tijd vertellen zij hoe u WerkOrder in de praktijk kunt toepassen. En uiteraard nemen wij tijdens het gratis webinar tijd om uw vragen over de digitale werkbon te beantwoorden. Onderaan deze pagina vindt u het aanmeldformulier voor het webinar.

Dit kunt u verwachten van het webinar:

Aanmaken van een nieuwe opdracht

Invullen van de digitale werkbon

Aanbrengen van wijzigingen

Koppelen met WerkExpert

We digitaliseren steeds meer. Waarom nog handgeschreven werkbonnen?

Worden de werkbonnen bij u nog met de hand geschreven en aangeleverd? Op een papieren werkbon, in de agenda of via WhatsApp? Heeft u wel eens nagedacht om de overstap te maken naar de digitale werkbon? U heeft vast nog vragen die onbeantwoord zijn: Hoeveel gemak levert het mij en mijn medewerkers op? Is het mogelijk om de digitale werkbonnen later nog aan te passen? Kan ik de digitale werkbon gebruiken zonder dat ik de uitbreiding Planning in WerkExpert heb?

In het webinar geven wij antwoord op deze – en andere – vragen. We laten de verschillende aspecten van de digitale werkbon Werkorder zien en het proces er omheen. Meld u aan door het onderstaande formulier volledig in te vullen en te verzenden. Na aanmelding ontvangt u van ons een e-mail met daarin aanvullende informatie.

Ik doe mee

    WerkExpert is ontwikkeld door Rovecom. Wij maken al jaren branchespecifieke software voor de agrarische- en groen-, grond-, en infrasector om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter in te richten. Daarbij zetten we onze theoretische kennis om in praktische – branchegerichte - software. Aangevuld met onze ICT-diensten houden wij verschillende sectoren letterlijk in beweging.