Menu

Simone de Leeuw

Even voorstellen...
Home Simone de Leeuw
Afbeelding - Simone de Leeuw - Werkexpert

Simone de Leeuw

Werkzaam bij Rovecom sinds: 2012
Opleiding: Bedrijfskunde
Functie: Verkoop en Advies

 

“Iedere dag mag ik voor mijn werk een kijkje in de keuken nemen bij verschillende bedrijven in de groen-, grond- en infrasector. Dat is hartstikke leuk en afwisselend. Het ene moment zit ik aan de keukentafel bij een klein bedrijf, dan praat ik weer bij met een ‘grote jongen’ in de loonwerksector, terwijl ik later die dag in een bouwkeet koffie drink ergens in the middle of nowhere. Je kunt mij vinden in de regio’s Noord- en Zuid-Holland en midden Nederland. Als ik er ben, neem ik de tijd een bedrijf beter te leren kennen en spreken we vaak over de behoeftes van het bedrijf. Wat missen zij? Wat willen zij? Het geeft mij veel voldoening wanneer ik bedrijven begeleid hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. “

Taal van de sector

Om als vrouw binnen deze sector werkzaam te zijn, moet je stevig in je schoenen staan. Gelukkig sta ik mijn mannetje wel. In het begin keken mensen soms gek op wanneer ik voor het eerst een bedrijf binnen kwam lopen. Ze wilden weten of ik de taal van de sector wel sprak of spraken in dialect waarvan ze dachten dat ik dat niet kon verstaan. Haha! Je had hun gezichten moeten zien als ik daar dan op reageerde. Ik had gelijk hun aandacht te pakken. Inmiddels voel ik mij one of the guys en maak ik dat soort situaties nog maar zelden mee.

Op elkaar ingespeeld

Het is fijn om in een hecht en stabiel team te werken als de onze. De afdeling kent weinig verloop, waardoor we goed op elkaar zijn ingespeeld. Aan een half woord hebben we genoeg. Goede communicatie is voor ons essentieel. Daarom starten we iedere dag gezamenlijk op om elkaar te informeren wat er speelt en hebben we gedurende de werkdag regelmatig kort contact met elkaar. Met zijn allen zorgen wij ervoor dat onze klanten goed geadviseerd en geholpen worden. Vragen pakken we snel op en als het niet gelijk opgelost kan worden, houden we de klant op de hoogte van de status. Wat ik ook leuk vind, is dat klanten meedenken over functionaliteiten in onze software. Het is echt samen met elkaar en voor elkaar!

Benieuwd wie er nog meer in het WerkExpert team zitten?

Klik hier voor het team

WerkExpert is ontwikkeld door Rovecom. Wij maken al jaren branchespecifieke software voor de agrarische- en groen-, grond-, en infrasector om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter in te richten. Daarbij zetten we onze theoretische kennis om in praktische – branchegerichte - software. Aangevuld met onze ICT-diensten houden wij verschillende sectoren letterlijk in beweging.