Menu

Efficiënt en papierloos plannen

Start met WerkExpert
Home Start met WerkExpert

Software speciaal voor de groen-, grond- en infrasector

WerkExpert is planning- en administratiesoftware voor bij u op kantoor. Het ondersteunt al meer dan 20 jaar de bedrijfsvoering van diverse bedrijven. Met WerkExpert heeft u uw gehele administratie in één systeem. Of u nu 1 of 100 medewerkers heeft, alleen uw facturatie wilt automatiseren of de gehele planning: de software kan naar uw wensen worden ingericht.

Start met WerkExpert

Combineer met de digitale werkbon

Uniek aan WerkExpert is de volledige integratie met onze digitale werkbon, genaamd WerkOrder. Deze digitale werkbon-app werkt op elke smartphone met Android of iOS. Met WerkOrder worden opdrachten vanuit de centrale planning op kantoor digitaal doorgegeven aan de medewerker op locatie. Geen bezetting op kantoor? Geen probleem! De medewerker kan ook zijn eigen opdrachten invoeren in de app. Dan hoeven deze later slechts gecontroleerd te worden.

Ik wil meer informatie

WerkExpert is ontwikkeld door Rovecom. Wij maken al jaren branchespecifieke software voor de agrarische- en groen-, grond-, en infrasector om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter in te richten. Daarbij zetten we onze theoretische kennis om in praktische – branchegerichte - software. Aangevuld met onze ICT-diensten houden wij verschillende sectoren letterlijk in beweging.