Menu

Vragenlijst Gebruikersavond WerkExpert

Home Vragenlijst Gebruikersavond WerkExpert

Fijn dat je er was!

Leuk dat je bij onze Gebruikersavond was. Wij zijn natuurlijk blij met je komst. Maar wat we nog belangrijker vinden: dat jij ook blij bent.

Tijdens de Gebruikersavond heeft Maarten laten zien wat er mogelijk is binnen WerkExpert.  We hopen dat je er wat van hebt opgestoken. Daarbij blijven we WerkExpert doorontwikkelen. Denken we na over nieuwe aanpassingen of komen we met nieuwe functionaliteiten, luisterend met de behoefte van de gebruiker.

Jouw mening telt

De inhoud van de Gebruikersavond hebben wij zorgvuldig samengesteld. Daarom zijn we benieuwd hoe je dit hebt ervaren. Door de vragenlijst in te vullen, geef je ons een beeld hoe je de Gebruikersavond hebt ondervonden. Wij gebruiken je input om de Gebruikersavonden zo goed mogelijk aan te sluiten op wat jij belangrijk vindt. Dit nemen wij mee naar toekomstige Gebruikersavonden.

   

   

   
  Hoe beoordeel je de opzet van de Gebruikersavond WerkExpert? (1= zeer slecht, 10= zeer goed)
  12345678910
   
  Wat vond je van de inhoud van de avond? (1= zeer oninteressant, 10= zeer interessant)
  12345678910
   
  Hebben wij mogelijkheden in WerkExpert laten zien, die je nog niet kende of gebruikte?
  JaNee
   
  Verwacht je gebruik te maken van één (of meerdere) nieuwe mogelijkheden in WerkExpert?
  JaNee
   
  Welke?

   
  Heb je interesse in een tweejaarlijkse Gebruikersavond, waarbij wij je bijpraten over de updates van WerkExpert?
  JaNee
   
  Heb je nog tips voor ons? Of wil je nog wat anders aan ons kwijt?

   

  WerkExpert is ontwikkeld door Rovecom. Wij maken al jaren branchespecifieke software voor de agrarische- en groen-, grond-, en infrasector om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter in te richten. Daarbij zetten we onze theoretische kennis om in praktische – branchegerichte - software. Aangevuld met onze ICT-diensten houden wij verschillende sectoren letterlijk in beweging.