Menu

Loon-, grondverzet- en transportbedrijf Geurs

Planning en urenverantwoording digitaliseren leveren forse tijdwinst op
Home Loon-, grondverzet- en transportbedrijf Geurs

Planning en urenverantwoording digitaliseren leveren forse tijdwinst op

Loon-, grondverzet- en transportbedrijf Geurs uit Hengevelde is een bedrijf met ongeveer 35 medewerkers. Al enige tijd waren ze aan het onderzoeken hoe ze hun planning en urenverantwoording konden optimaliseren. Mede doordat de urenverantwoording niet 1 op 1 gekoppeld was aan hun administratiesoftware, kostte het verwerken van de uren en de werkbonnen hen veel tijd en energie. Eigenaar Johan Vogt nodigde Rovecom uit langs te komen voor een demo van WerkExpert. Het bedrijf was gelijk onder de indruk van de mogelijkheden die de software biedt. Het programma sluit perfect aan op de wensen die ze hadden. Dat de software ook nog eens een compleet en doordacht systeem is speciaal gemaakt voor de sector waarin de firma Geurs werkzaam is, heeft voor hen de doorslag gegeven met WerkExpert aan de slag te gaan. Mark Orriens, werkzaam bij Geurs, vertelt: “Voordat we startten met de implementatie van de software, zijn we bij een collegabedrijf in de omgeving wezen kijken. Zij gebruikten WerkExpert al een paar jaar naar volle tevredenheid en ze wilden hun ervaringen met ons delen. Na dit bezoek waren wij helemaal overtuigd.”

Afbeelding - Loon-, grondverzet- en transportbedrijf Geurs - Werkexpert

Perfecte samenwerking

“Vanuit Rovecom heeft Kevin ons begeleid. De samenwerking verliep perfect. Kevin is rustig en heeft veel verstand van WerkExpert. Als wij een vraag hebben, denkt hij met ons mee, past hij het voor ons aan of lost hij het voor ons op. De overstap liep vanaf dag 1 goed. In de eerste weken is Kevin nog een paar dagen geweest om ons uitleg te geven over de werking van de systemen en te wijzen op de verdere mogelijkheden van de software. Als we in de tussentijd nog vragen hadden, konden wij ons wenden tot de supportafdeling.”

Tijdwinst van 16 tot 24 uur

“Vanaf het moment dat we de software gebruiken, merken we gelijk het verschil. Doordat we een groot deel van ons administratieprocessen nu gedigitaliseerd hebben, levert het ons wekelijks een tijdwinst op van 16 tot 24 uur. Daarnaast hebben wij meer overzicht gekregen over het werk en is het terugzoeken van informatie vergemakkelijkt. En het allermooiste is dat het programma logisch is opgebouwd. Je hoeft geen computerwonder te zijn om met het programma te kunnen werken. Heel fijn!”

“Hadden we dit maar eerder gedaan!”

Nuchter

“Vanaf het begin voelen wij een klik met Rovecom. Net als wij, zijn de mensen bij Rovecom lekker nuchter en houden ze van aanpakken. Niet lullen, maar poetsen. Dat idee. Wij ervaren het als zeer prettig dat we gelijk iemand aan de lijn krijgen als we bellen. Het maakt niet eens uit wie je dan aan lijn krijgt: iedereen kent de ins en outs van de software en wil je gelijk helpen. Dit persoonlijke karakter maakt dat wij ons gehoord voelen als klant. Wij zijn erg blij met de service en de software van Rovecom. Hadden we dit maar eerder gedaan!”

Afbeelding - Loon-, grondverzet- en transportbedrijf Geurs - Werkexpert

WerkExpert is ontwikkeld door Rovecom. Wij maken al jaren branchespecifieke software voor de agrarische- en groen-, grond-, en infrasector om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter in te richten. Daarbij zetten we onze theoretische kennis om in praktische – branchegerichte - software. Aangevuld met onze ICT-diensten houden wij verschillende sectoren letterlijk in beweging.